Prinsenbal

 


CV Net Aecht kiest nieuwe prins(es) uit drie kandidaten. 

 

Carnavalsvereniging Net Aecht kiest zaterdagavond  24 november a.s. in zaal De mallemolen in Groesbeek de nieuwe prins(es) voor het komende seizoen 2018-2019. Hij of zij zal  CV Net  Aecht vertegenwoordigen in het Keulen van Gelderland en de verre omtrek. gedurende het komende carnavals-seizoen, hierbij met raad en daad bijgestaan door zijn/haar nieuwe  hofhouding en Raad van Elf.

 

Op deze avond zal eerst afscheid genomen worden van Prins Ummenie d’n 58ste  Hennie Albers die kan terugzien op een geweldig seizoen. Na enkele optredens van lokale Schlagerartiesten zal door middel van een  bijzondere Wie van de Drie show de nieuwe prins of prinses worden uitgekozen. Wie van de kandidaten past het beste in het profiel van de ideale prins (es). Wordt het een nek aan nek race of is het van meet af aan al duidelijk?  Hoe dan ook,  de verassing zal groot zijn evenals onze verwachtingen van deze nieuwe heerser (es) van CV Net Aecht. Na de traditionele plichtplegingen neemt hij (of zij ) de prinselijke onderscheidingen in ontvangst  en zal de nieuwe hofhouding met Raad van 11 worden voorgesteld. Daarna zal het feest verder gaan met afwisselend lokale schlagergroepen en muziek van De  Muziekexpress.

 

 

Alle carnavalisten uit het Keulen van Gelderland en de wijde omtrek zijn van harte welkom op deze avond. Aanvang 20.00 uur in de grote zaal van De Mallemolen aan de kloosterstraat in Groesbeek. Kom dus allen op tijd.